keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Keskiviikosta torstaihin

KESKIVIIKKO 11.7.2012

Aamiainen Konsessa oli oikein hyvä. Tunnelmaa kohotti paitsi söpö musta kissa, myös pähkähullu suomalainen akka joka melkein kiipesi pöydälle ja ilmoitti pelkäävänsä kissoja yli kaiken. Mitähän sekin ämmä julkisella paikalla teki, oikea paikkahan tuollaiselle olisi psykiatrisen sairaalan suljettu osasto!

Aamupäivällä käytiin torilla ja siinä entisellä Lepatorilla myös, mikä pirun Pandakeskus se nykyään lieneekään. Tarja hommasi pitkähihaisen pusakan ja minä kahdet kesähousut. Torille mennessä ripsaisi hieman vettä, sittemmin poutaantui ja ilta oli oikein kaunis.


Kaupungilta ostin karttakirjan ja käytiinpä syömässäkin: Tarja ahmi lehtipihvin ja minä lämpimiä valkosipuli-juusto-leipiä sekä parsakaali-sinihomejuustokeittoa. Sitten käytiin taas Selverissä muonatäydennyksellä ja mentiin "kotiin". Päivä olikin jo pitkällä.


Konsesssa hörppäsin oluen ja Tarja siiderin. Myöhemmin illalla napattiin vielä parvekkeella lonkerot naapurien kanssa.


Rüütlillä

No tuleeks sitä safkaa???

"Kotiovella"







TORSTAI 12.7.2012


Tänään käytiin mm. shoppailemassa, Saunakeskuksesta ostettiin vähän tuliaisia. Tänään Tarja sai viimeinkin niitä kaipaamiaan mansikoita suklaakastikkeessa. Tarjalle ostettiin Port Arturista tyyny. Sitten jalkahoidossa Margitilla, Tarjalla myös käsihoito. Kyllä teki gutaa. Hoitojen jälkeen Armenialaiseen ravintolaan syömään. Tarja söi jonkun pihvin ja minä viinimarjanlehtikääryleitä jauhelihatäytteellä. Koko Pärnussa ei tänään toimineet pankkikortit; kaivinkone oli katkaissut datayhteydet.
Illalla otettiin vielä lasilliset Konsen terassilla.

Aamiainen Konsessa



Jazz-Cafessa



Tarja sai viimeinkin mansikoita ja suklaakastiketta
Margitin salonkia vastapäätä oli kadonnut kokonainen talo
Käsihoidossa

Viinimarjanlehtikääryleet ja paistetut perunat


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti